BURSA / İZNİK - Kılıçaslan Ortaokulu

Bilal ÇELİK - Okul Müdürü

17.08.1987 tarihinde Bursa/Yenişehir’de doğdu. İlk öğrenimini Yenişehir Papatya Köyü İlköğretim Okulu ve Aydoğdubey İlköğretim Okulu´nda;Ortaöğrenimini Osmangazi Lisesi’nde tamamladı. Ardından Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yaptı. Erzurum’un Karaçoban İlçesinde 2013-2015 yılları arasında vekaleten okul müdürlüğü yaptı. Doğu görevini aynı yerde tamamladıktan sonra İznik Çakırca Ortaokulu’na atandı. Bu kurumda 4 Yıl Müdür yardımcılığı olmak üzere 5 yıl görev yaptı. Daha sonra 01.10.2019 tarihinde İznik Kılıçaslan Ortaokuluna müdür olarak atandı.  Halen aynı kurumda görevine devam etmektedir. Evli ve bir kız çocuk babası olan Bilal ÇELİK,  Yöneticiliğin yanı sıra Kur’an kıssaları, dini ve sosyal hayat üzerine araştırmalar yapmakta olup, bu konularda üçü çeviri olmak üzere dört kitabı bulunmaktadır.